Dj-ul la nunta

Ne-am intalnit de curand cu un vechi prieten (Vincentiu de la Vivel Sound) si l-am rugat si pe el sa ne scrie cateva cuvinte despre partea muzicala a unei nunti. Mai exact, despre omul responsabil de ea. Pentru inceput, ne-am rezumat la doua probleme esentiale. Una a mirilor, cealalta a furnizorului. Iar daca aveti alte intrebari, nu ezitati sa le trimiteti si noi va vom pregati un nou articol. Dar sa vedem ce ne-a raspuns Vincentiu

Ce cred eu ca ar trebui sa faca un DJ de nunta:

Un DJ de nunta nu va oferi niciodata un playlist, pentru ca muzica se pune in functie de oamenii de la nunta si in functie de ce se intampla pe ringul de dans. Un DJ de nunta intotdeauna va fi interesat de preferintele mirilor si va include in program melodiile cerute de acestia.

Un DJ de nunta stie sa mixeze. Da ati citit corect. Muzica nu se pune ca la radio, cu pauze intre melodii, se mai si mixeaza. Melodiile se potrivesc si nu ar trebui lasate 6.30 minute cat are o varianta extended.

Un DJ de nunta stie ca in centrul evenimentului sunt mirele si mireasa si nu el.

Un DJ de nunta stie ca in club pui mai mult accent pe educatia muzicala a oamenilor si ca la nunta pui accent strict pe distractia lor.

Un DJ de nunta va avea intotdeauna un aspect decent si nu se va imbraca sport – din pacate am vazut cazuri de sapca si tricou de fotbal. Din respect pentru evenimentul propriu-zis si invitati, bunul simt ne obliga sa venim la camasa si pantof casual.

Ce ar trebui sa stie viitorii miri:

Ganditi-va la invitati si la ce ar aprecia acestia. Daca sunt mai traditionalisti, luati o formatie. Nu va ganditi de unde sa taiati din bani, ca este criza, sau altele asemanatoare. UN DJ NU VA INLOCUI CU SUCCES O FORMATIE LA O NUNTA UNDE OAMENII SE ASTEAPTA LA O FORMATIE. Nu ca nu stim ce muzica sa punem, ci pentru simplul fapt ca nu avem acordeon si tambal. De-a lungul timpului am vazut si chipuri dezamagite cand m-au vazut pe mine in spatele pupitrului de mixat in locul unei formatii.

Luati in calcul si calitatea echipamentului care vi se ofera. Un pachet complet include sunet si lumini de calitate, nu doar DJ-ul. Atmosfera creata este ajutata si de un sunet clar, si de lumini pe ringul de dans.

Intalniti-va cu DJ-ul cu care veti colabora si vorbiti cu el de viziunea voastra si de gusturile voastre: noi trebuie sa ne adaptam cerintelor voastre si nu invers. Nu uitati ca este nunta voastra.

Daca nu aveti o conexiune cu DJ-ul vostru si nu puteti comunica cu el mergeti mai departe. DJ sunt suficienti si cativa sunt chiar foarte buni.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>