Cum incepem ziua nuntii?

cum incepem ziua nuntii

 

Pentru ca o zi buna se cunoaste de dimineata, as vrea sa discutam si despre dimineata nuntii: unde ne pregatim, cand incepem momentul si cum il abordam. Si in cazul nuntii zicala este mai adevarata ca niciodata. Trebuie sa ne incepem ziua relaxate, lipsite de stres si pline de bucurie pentru toate lucrurile minunate care ne asteapta.

O tendinta moderna, vizibila la din ce in ce mai multe cupluri, este sa aleaga un loc dedicat pregatirilor si sa renunte la a le face in propria lor casa sau cea a parintilor. Se folosesc apartamente de inchiriat in regim hotelier, se inchiriaza o camera de hotel sau, in cazul fericit in care exista, camerele puse la dispozitie de restaurantul unde se desfasoara nunta. Daca nu doriti sa faceti neaparat pregatirile acasa, nu ezitati sa le folositi pentru ca va ofera o multime de avantaje. Unul ar fi ca va puteti alege cine sa participe la pregatiri, fata de acasa unde vecinii va stiu de mici si tind sa va invadeze intimitatea din curiozitatea de a va vedea imbracata in mireasa. Cat mai multi oameni la pregatiri suna bine in teorie dar in agitatia nuntii, cand timpul este extrem de important si caldura o problema, sunt sanse mari sa plecati la drum stresate si un pic in intarziere.

Puteti sa luati cu voi oamenii de suflet: mama, bunica si cateva prietene, sa mergeti in locatia aleasa si, in timpul unei conversatii placute, sa va pregatiti in liniste. Depanarea asteptarilor si amintirilor, presarate cu emotie si veselie ar putea anunta o zi superba, dandu-va un tonus aparte. In AMBIANTA aceasta placuta se pot naste emotii deosebite. Mama si bunica sigur asteapta si viseaza demult momentul cand va vor vedea mireasa. Si poate nu ar fi rau sa fim un pic egoiste si sa impartim momentul doar cu ele.

Un alt avantaj ar fi ca aveti posibilitatea sa alegeti un ambient care potrivit pentru o nunta sau chiar in tema nuntii voastre, lucru ce se va reflecta si in atmosfera creata, si in imaginile spectaculoase pe care le veti primi, altfel imposibil de obinut.

Indiferent de locul unde veti face pregatirile sfatul nostru este sa va bucurati din plin de ele si sa traiti fiecare sentiment la maxim.

 

Credit foto: Atelier Margineanu – Fotograf de nunta

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>