Alegerea florilor pentru ziua nuntii

petalia - alegerea florilor

In ce priveste ziua cea mare, sunt multe decizii de luat. Florile sunt unul dintre aspectele importante. Folosite corect, pot schimba radical intreaga atmosfera pe care ai ales sa o creezi pentru ziua nuntii. De aceea, atunci cand alegi sa lucrezi cu un florist, trebuie sa simti ca rezoneaza la ideile tale, sa vezi ca va aduce cu siguranta un aport valoros evenimentului tau.

Atunci cand vorbim de tema evenimentului, in primul rand vorbim de tonurile de culoare pe care ti le doresti. Ele sunt cele care creeaza starea de ansamblu, ambianta in care iti doresti sa petreci. Alege o culoare care te reprezinta.

Si daca vorbim de culori, cate cuvinte si despre ele:

  •  Rozul sugereaza o fina feminitate
  •  Albul poate parcurge o mare varietate de stari, de la puritate la sofisticat.
  •  Rosul este o culoare sexy, feminitate la cote maxime.
  •  Verdele adduce prospetime, seninatate si naturalete

iar lista poate continua. Iar apoi este important de stiut ce flori sunt disponibile in acel anotimp cu nunatele dorite de voi.

Mereu, floristul cu care ati hotarat sa lucrati, trebuie sa va dea o mana de ajutor. Ne consiliem clientii de fiecare data, iar in discutia noastra ei au posibilitatea sa descopere lucruri la care nu s-ar fi gandit inainte si care ii ajuta in a luat decizia potrivita.

Prima data mergem sa vedem locatia apoi incepem sa construim designul floral, pe baza ideilor mirilor a ceea ce am vazut, anotimpul in care va avea loc evenimentul si apoi sugestiile noastre.

Trebuie tinut cont de faptul ca nunta va reflecta emotiile si starile ca cuplu asadar exista o stransa legatura intre florile alese, nuantele si personalitatea voastra.

Aproape mereu miresele isi doresc ceva “altfel”, ceva deosebit. Si cum nunta este una din cele mai importante zile din viata lor, e natural ca florile sa se ridice la inaltimea evenimentului. De aceea, o nunta este o provocare pentru un florist si este momentul in care el isi poate dezvalui creativitatea.

Atentia la detalii face diferenta. Panglicile, accesoriile, armonia nuantelor si florile alese trebuie sa se imbine in mod placut si spectaculos in acelasi timp. Fiecare floare are un mesaj si atunci cand le combinam este important sa se armonizeze si sa faca parte din aceeasi “poveste”. A voastra!

Petalia- atelier creatie florala evenimente – www.petalia.ro
Carmen Baboian- designer florist

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>